illustratorgezocht?

Amsterdam / Nederland / Overal

Op zoek naar een illustrator?

Een tekst wordt zoveel leuker en verleidelijker mét beeld. Moeilijke en complexe thema's worden makkelijker te begrijpen door een conceptuele illustratie. Ik maak visuele verbeeldingen voor (vak)bladen, het MKB, onderwijs en de overheid. Dat kan in een strakke zakelijke illustratie, maar ook in wat ruwere en woest aantrekkelijke stijl.

Je zoekt een illustrator?

Goed idee! Want door beeld gaat een verhaal leven, wordt een cover echt gezien en een complex thema begrijpelijk. Beeld doet wat met je, het triggert, irriteert, inspireert en zet aan tot (re)actie.

Illustrator Carmen Nutbey ontwerpt illustraties in opdracht. Dit kunnen redactionele illustraties zijn voor complexe thema’s, maar ook fantasieprikkelende illustraties om een verhaal echt tot de verbeelding te laten spreken. Krachtige kleuren en vormen worden niet geschuwd en ook een beeld mag soms best een beetje schuren, maar altijd in stijl en met een vleugje humor. Verder illustreert Carmen Nutbey veelvuldig pictogrammen. Je weet toch: Corporate pictogrammen maken je merk sterk!

Check

Icon Design

Icons & Symbols

Clients &

Commissioners

Clients &

Commissioners

NUT. AMSTERDAM VISUAL ARTIST