Hallo,

Ik ben Carmen

Hallo,

Ik ben Carmen

Door beeld gaat een verhaal leven, wordt een artikel aantrekkelijk, een cover gezien en een complex onderwerp eenvoudig.

Graphics, Motion & Branding

Sinds ik in 1996 succesvol ben afgestudeerd aan de Artez, Hogeschool voor de Kunsten Arnhem ben ik professioneel ontwerper. Bij Edenspiekermann (BRS Premsela Vonk /  Eden Design & Communication) heb ik als senior grafisch ontwerper, motion designer, illustrator en visual designer ruim 12 jaar gewerkt aan grote corporate branding projecten (oa Gemeente Amsterdam, ABN Amro, Het Rijk en Hogescholen), animaties en websites.

Illustrator & Visual Designer

Vanaf 2010 werk ik onder naam van NutbeyDesign (lid BNO) als zelfstandig illustrator en visueel ontwerper. Vanuit Studio Carmen Nutbey op Steigereiland, IJburg werk ik aan kleine en grote visuele projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Ik noem het beeldend verleiden. En dat doe ik met plezier voor jullie. Zodat jullie je klanten succesvol verleiden tot meer actie, meer fantasie, meer vragen stellen, meer denken en doen.

Dat mag soms best met een scherp randje of een vleugje humor, maar wel altijd in stijl.

Graphics, Motion& Branding

Sinds ik in 1996 succesvol ben afgestudeerd aan de Artez, Hogeschool voor de Kunsten Arnhem ben ik professioneel ontwerper. Bij Edenspiekermann (BRS Premsela Vonk /  Eden Design & Communication) heb ik als senior grafisch ontwerper, motion designer, illustrator en visual designer ruim 12 jaar gewerkt aan grote corporate branding projecten (oa Gemeente Amsterdam, ABN Amro, Het Rijk en Hogescholen), animaties en websites.

Illustrator & Visual Designer

Vanaf 2010 werk ik onder naam van NutbeyDesign (lid BNO) als zelfstandig illustrator en visueel ontwerper. Vanuit StudIo Carmen Nutbey op Steigereiland, IJburg werk ik aan kleine en grote visuele projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Redactionele illustraties

Een praatje met een plaatje. Klinkt wat plat misschien maar met een goed doordacht plaatje is je bereik meteen een stuk groter. Helemaal in combinatie met een lekkere quote, de juiste typografie en een vette pagina opmaak. Beeld als de grote verleider. Verleiden tot meer actie, namelijk het gaan lezen van je artikel, blog en magazine. Beeld als metafoor van een complex onderwerp, of als visuele samenvatting van een verhaal.

Ik maak redactionele illustraties in opdracht voor magazines, blogs, kranten en tijdschriften. Voor zowel print als digitale uitgaven.

Redactionele illustraties

Een praatje met een plaatje. Klinkt wat plat misschien maar met een goed doordacht plaatje is je bereik meteen een stuk groter. Helemaal in combinatie met een lekkere quote, de juiste typografie en een vette pagina opmaak. Beeld als de grote verleider. Verleiden tot meer actie, namelijk het gaan lezen van je artikel, blog en magazine. Beeld als metafoor van een complex onderwerp, of als visuele samenvatting van een verhaal.

Ik maak redactionele illustraties in opdracht voor magazines, blogs, kranten en tijdschriften. Voor zowel print als digitale uitgaven.