Fuck

De haters

Kakkerlakjes zijn boekjes die zich in rap tempo verspreiden. Groot genoeg om rustig van te genieten, klein genoeg om te versturen.

Uitgeverij Loopvis

Fuck de haters - illustraties carmen nutbey dutch nederlands illustrator

Kakkerlakjes zijn boekjes die zich in rap tempo verspreiden. Groot genoeg om rustig van te genieten, klein genoeg om te versturen.

Uitgeverij Loopvis

Kakkerlakjes - Genre Muziek - Fuck de haters - Redactionele illustratie - Nederlandse Illustrator Studio Carmen Nutbey - dutch editorial
Illustrator gezocht editorial illustratie laten maken Booklet to send by mail - dutch editorial illustrator carmen nutbey nederlands redactioneel

Fuck de Haters is een lied van Broeder Dieleman, een zeeuwse zanger die nog zingt in het dialect. De oorspronkelijke titel is ‘Voor Janna en Lieve’, afkomstig van het Album Gloria, 2014. Elk kwartaal komen er een zestal nieuwe Kakkerlakjes bij in verschillende gengres. Illustrator Carmen Nutbey illustreerde Fuck de Haters, één van de laatste Kakkerlakjes. Stuur ze op naar een vriend of verzamel ze lekker zelf!

Illustrator Carmen Nutbey illustreert en schildert zowel digitaal als analoog. Vaak is het zelfs een combinatie van beiden.

Fuck de Haters is een lied van Broeder Dieleman, een zeeuwse zanger die nog zingt in het dialect. De oorspronkelijke titel is ‘Voor Janna en Lieve’, afkomstig van het Album Gloria, 2014. Elk kwartaal komen er een zestal nieuwe Kakkerlakjes bij in verschillende gengres. Illustrator Carmen Nutbey illustreerde Fuck de Haters, één van de laatste Kakkerlakjes.  Stuur ze op naar een vriend of verzamel ze lekker zelf!

Illustratie laten maken?

Illustratielaten maken?