Workshops

Urban Sketching

Urban Sketching is het op locatie tekenen of schilderen op van gebeurtenissen ter plekke. Een soort visueel verslag van wat je ziet en meemaakt. Tijdens de Urban Sketch Safari's neem ik je mee op pad en deel ik met plezier mijn kennis van Urban Sketching. Ik leer je hoe te beginnen, hoe een compositie energieker wordt en demonstreer verschillende materialen en technieken.

Urban Sketching is het op locatie tekenen of schilderen op van gebeurtenissen ter plekke. Een soort visueel verslag van wat je ziet en meemaakt. Tijdens de Urban Sketch Safari's neem ik je mee op pad en deel ik met plezier mijn kennis van Urban Sketching. Ik leer je hoe te beginnen, hoe een compositie energieker wordt en demonstreer verschillende materialen en technieken.

Urban Sketching WorkshopsAmsterdam

Heb je zin in een workshop Urban Sketching in de buitenlucht? Ga met me mee op tekentocht.

Urban Sketch Safari

IJburg

Workshop tekenen op een inspirerend eiland met veel contrasten. Water, natuur en architectuur.


WORKSHOP

Urban Sketch Safari

Zeeburgereiland

Tekentocht over dit prachtige in ontwikkeling zijnde eiland. Combinatie van historische gebouwen en nieuwbouw.


Workshop

Urban Sketch Safari

Java-eiland

Struinend over het eiland tekenen we mooie architectonische hoogstandjes en bijzondere taferelen.


Workshop

Urban Sketch Safari's Amsterdam

Heb je zin om te tekenen in de buitenlucht? Ga met me mee Urban Sketchen en teken erop los.

NUT. AMSTERDAM VISUAL ARTIST
NUT. AMSTERDAM VISUAL ARTIST