Workshops

Urban Sketching

Een rake schets van een stoet wilde toeristen in de stad, een alledaags tafereeltje hier om de hoek. Een visuele vastlegging van architectonische hoogstandjes, de reuring in het park of een krabbel vanaf de pont. Tijdens de Urban Sketch Safari's neem ik je mee op pad in Amsterdam Oost. Met plezier vertel ik je over de weidse wereld van Urban Sketching. Ik leer je hoe te beginnen, hoe een compositie levendiger wordt en demonstreer verschillende materialen en technieken.

Urban Sketching is het op locatie tekenen of schilderen op van gebeurtenissen ter plekke. Een soort visueel verslag van wat je ziet en meemaakt. Tijdens de Urban Sketch Safari's neem ik je mee op pad en deel ik met plezier mijn kennis van Urban Sketching. Ik leer je hoe te beginnen, hoe een compositie energieker wordt en demonstreer verschillende materialen en technieken.

Urban Sketching WorkshopsAmsterdam

Voel je vrij en teken mee! Ook als je denkt dat niet te kunnen: ik help je graag op weg.

Urban Sketch Safari

IJburg

Workshop tekenen op een inspirerend eiland met veel contrasten. Water, natuur en architectuur.

Urban Sketch Safari

Zeeburgereiland

Tekentocht over dit prachtige in ontwikkeling zijnde eiland. Combinatie van historische gebouwen en nieuwbouw.

Urban Sketch Safari

Java-eiland

Struinend over het eiland tekenen we mooie architectonische hoogstandjes en bijzondere taferelen.

Urban Sketch Safari's Amsterdam

Heb je zin om te tekenen in de buitenlucht? Ga met me mee Urban Sketchen en teken erop los.

NUT. AMSTERDAM VISUAL ARTIST
NUT. AMSTERDAM VISUAL ARTIST